volgt: schep ttwee bolletjes vanille- of roomijs in een hoog glas of schaaltje, en serveer er een v ook met elkaar combineren voor een nagerecht op U kunt het n Opz’n Italiaans nagerecht en de koffi e p zz’n Italiaans. Dit doet u als p SMAAKBELEVING Ook bij het hoofdgerecht staat de smaakbeleving centraal. Kies voor een gerecht dat u al verschillende keren heeft gemaakt, zodat u precies weet wat u moet doen en niet hoeft te verdwalen in onduidelijke kookboeken en ingewikkelde recepten. Draait u de hand niet om voor traditionele kerstgerechten zoals goudbruin gebraden kalkoen? Dan is het handig om hiervoor een krachtige oven te gebruiken, bijvoorbeeld een die van stoom of hete lucht gebruikmaakt. Slimme keukenrobots en foodprocessors helpen u op voorhand met de zogenaamde mise en place: of het nu om raspen, snijden, mixen, hakken of mengen gaat, de toestellen kunnen het allemaal. De versheid van uw gesneden ingrediënten garandeert u door deze luchtdicht te verpakken met een vacuümverpakker. Na een kort intermezzo kunnen uw gasten opnieuw aanschuiven voor het nagerecht. Kies voor een nagerecht dat u van tevoren kunt bereiden zodat u het alleen maar uit de koelkast of diepvriezer tevoorschijn hoeft te toveren en een kleine fi nishing touch hoeft aan te brengen. Of ga voor een nagerecht dat u à la minute kunt bereiden, zoals een chocoladefondue. Zorg voor voldoende vers fruit, maar ook voor ouderwetse marshmallows en lange vingers. Een andere optie is met uw eigen ijsmaker romig ijs met zelfb edachte smaken draaien. z n. fb ie is mak De perfecte afrr kerstdiner is een ambach koffi e of een kopje thee. V smaakbeleving z bonen. Om de v den, kunt u deze in de diep Volbanden-concurrent.nl/">automatische met een druk op de knop uw f KUNSTIGE KO en ambach pje thee. V z v he p de knop uw f Saladem Een stevige salade is nie e gasten zelf h aan tafel. Voor de jonge gasten kunt u bijvoorbeeld gesmolten chocolade en slagroom bij het ijs serveren. klein schenkkannetje. Zo kunnen uw hun eigen ijskoffi e bereiden n verse espresso naast in een o. De mee een romige cappuccino tot een kunstige latte macespecialiteiten: u espe o van gezond. Een w maaltijden. De Salademak dan slablaadjes snijden. Me van de zes schijv al uw favorie zelfs frieten. En dankzij de grote uitv ning vallen de ingr diënten rechtstr in de kom, klaar om geserveerd te w aan uw gasten. e Salademak v En dankzij e ingr klaar om n. 5 es snijden. Me chijv salade is nie w Pagina 54

Pagina 56

Voor catalogussen, online verenigingsbladen en studiegidsen zie het Online Touch content management system systeem. Met de mogelijkheid voor een e-commerce shop in uw catalogi.

Saturn Magazine December-Januari Lees publicatie 2Home


You need flash player to view this online publication